Kamer “Oceaan”

Max 2. personen Regendouche Apart toilet

Kamer "Oceaan"

Kamer “Oceaan” heeft een gezellige uitstraling met als thema strand. In deze kamer kunt u met maximaal twee volwassenen verblijven. Op de kamer kan er een campingbedje of één persoons bed worden bijgezet als er jongere kinderen meekomen. De ruime kamer bevindt zich op de 2e verdieping en is bereikbaar via een vaste trap. De badkamer en apart toilet vindt u op de 1e verdieping. Het is mogelijk om de kamer op slot te doen.

De badkamer is voorzien van een regendouche, wastafelmeubel met twee waskommen. Naast de badkamer zit een apart toilet. De twee luxe éénpersoons boxspring bedden zijn opgemaakt met een éénpersoonsdekbed. Wilt u liever een tweepersoonsdekbed? Dan is dit ook mogelijk. U kunt dit op het reserveringsformulier aangeven onder het kopje vraag/opmerking.

In de ochtend kunnen wij naar wens een ontbijt serveren op de kamer of op een mooi plekje in de tuin. Op ieder moment van de dag kunt u genieten van een zelf gezet kopje koffie of thee.

Op de begane grond is een compleet ingerichte keuken aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Op de 2e verdieping is een woonkamer waar onder andere een bank, smart tv en grote eettafel staan. Er staat een spelletjeskast met speelgoed.

Wilt u met meerdere personen komen overnachten? Dan kunt u deze kamer erbij boeken. Als u beide kamers wilt boeken kunt u dit aangeven onder het kopje vraag/opmerking op de reserveringspagina. Indien u één kamer boekt dan wordt de andere kamer niet verhuurd aan iemand anders. Zo heeft u alle privacy.

Luxe badkamer

Gratis WiFi

Twee éénpersoons boxspring bedden

Eigen parkeergelegenheid

Nespresso en waterkoker

Relax fauteuils met salontafel

Wilt u verblijven in deze sfeervolle kamer?