Wie zijn wij?

Ons verhaal

Wij willen ons graag aan u voorstellen en heten u van harte welkom op onze website.

Wij zijn Ed en Yvonne, de trotse eigenaren van Bed & Breakfast de Boerenstal. Met heel veel passie en plezier zorgen wij ervoor dat onze gasten een fijn en ontspannen verblijf hebben. Daarnaast hebben wij alle twee een vaste baan. Yvonne werkt als klinisch kraamverzorgende en Ed werkt als proces operator.

Al jaren was het onze droom een eigen Bed and Breakfast te starten. Nadat onze kinderen waren uitgevlogen kregen wij steeds meer kriebels om deze droom te gaan waarmaken. Na vele voorbereidingen hebben wij het geluk gehad een schitterende locatie te vinden om onze verwachtingen en dromen uit te laten komen. Wij genieten iedere dag van ons huis, de Bed & Breakfast en de prachtige omgeving.

Met veel liefde en grote inzet hebben wij er een sfeervolle Bed & Breakfast van gemaakt. Na vele maanden verbouwen hebben wij in augustus 2022 onze deuren voor u geopend. Wij zijn heel trots op het resultaat en hopen u te mogen verwelkomen als onze gasten. Wij laten u graag zien waar wij zo enthousiast over zijn en vertellen er graag meer over.

Met vriendelijke gastvrije groet, Ed & Yvonne