Kamer “Robuust”

Max 2. personen Regendouche Apart toilet

Kamer "Robuust"

Kamer “Robuust” heeft een modern industriële inrichting met een warme sfeervolle uitstraling. In deze kamer kunt u met maximaal twee personen verblijven. Zowel de ruime kamer als de badkamer bevinden zich op de 1e verdieping en zijn bereikbaar via een vaste trap. Het is mogelijk om de kamer op slot te doen.

De badkamer is voorzien van een regendouche, wastafelmeubel met twee waskommen. Naast de badkamer zit een apart toilet. Vanuit de kamer heeft u uitzicht op de tuin. De luxe boxspring is opgemaakt met een tweepersoons dekbed. Wilt u liever twee éénpersoons dekbedden? Dan is dit ook mogelijk. U kunt dit op het reserveringsformulier aangeven onder het kopje vraag/opmerking.

In de ochtend kunnen wij naar wens een ontbijt serveren op de kamer of op een mooi plekje in de tuin. Op ieder moment van de dag kunt u genieten van een zelf gezet kopje koffie of thee.

Wij hebben er bewust voor gekozen dat er geen televisie aanwezig is. Er zijn gezelschapsspellen waar u gebruik van kunt maken.

Wilt u met meerdere personen komen overnachten? Dan kunt u kamer “Oceaan” erbij boeken. Als u beide kamers wilt boeken kunt u dit aangeven onder het kopje vraag/opmerking op de reserveringspagina.

Luxe badkamer

Gratis WiFi

Tweepersoons boxspring

Eigen parkeergelegenheid

Nespresso en waterkoker

Relax fauteuils met salontafel

Wilt u verblijven in deze sfeervolle kamer?