Prijzen

De kamerprijs voor één kamer is € 125,- (één persoon) of €135,- (twee personen) per nacht.

Boekt u beide kamers? Dan betaalt u voor de tweede kamer €105,- (één persoon) of €115,- (twee personen) extra per nacht.

Als u beide kamers wilt reserveren kunt u dit aangeven onder het kopje vraag/opmerking op de reserveringspagina.

Indien u één kamer boekt dan wordt de andere kamer niet verhuurd aan iemand anders. Zo heeft u alle privacy.

Deze prijs is inclusief:

 • B&B ontbijt
 • Gebruik van de keuken en woonkamer
 • Koffie en thee
 • Wi-Fi
 • Bed-, bad- en keukenlinnengoed
 • BTW
 • Toeristenbelasting
 • Gas, water en elektriciteit
 • Reserverings- en administratiekosten

Ontbijt

Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een zuivelontbijt of luxe ontbijt. Zie hiervoor de pagina “Het ontbijt, een goede start van de dag”.

Wilt u gebruik maken van onze ontbijtservice dan kunt u uw ontbijtkeuze aangeven op het reserveringsformulier onder het kopje vraag/opmerking. Bij een meerdaags verblijf en/of verschillende ontbijtkeuzes vragen wij u om per dag aan te geven welk ontbijt we voor u mogen verzorgen.

U kunt ervoor kiezen om geen gebruik te maken van het ontbijt en zelf in de keuken uw eigen ontbijt te maken. De kosten voor het ontbijt (€10,- per persoon) wordt in mindering gebracht op de kamerprijs.

Tussentijds schoonmaken

Het is mogelijk de Bed & Breakfast voor een langere periode te huren met een maximum van 30 dagen achter elkaar. Het is zo ingericht dat u voor langere tijd bij ons kunt verblijven.

Op uw verzoek kunnen wij tussentijds het beddengoed verschonen. Hiervoor vragen wij een vergoeding van € 10,00 voor.

Het is mogelijk dat wij tijdens een langer verblijf de Bed & Breakfast één keer per week schoonmaken. Hiervoor vragen wij een vergoeding van € 25,00 per schoonmaakbeurt.

Lekkernijen

Wij doen graag iets extra’s voor u en bieden de volgende lekkernijen aan:

 • Bittergarnituur 16 stuks incl. 3 sausjes € 7,50
 • Stokbrood met 6 soorten smeersels € 12,50
 • Kaasplankje van de lokale kaasboerderij met een schaaltje notenmix € 17,50

Via het reserveringsformulier onder het kopje vraag/opmerking kunt u ons laten weten of wij dit voor u mogen verzorgen. In overleg met u spreken wij een tijdstip af dat wij het bij u komen brengen.

Hottub

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de hottub. De kosten hiervoor bedragen € 35,- per gebruik. De volgende dag wordt de hottub geleegd en schoongemaakt. Wilt u nogmaals gebruik maken van de hottub bij een langer verblijf dan geldt opnieuw het tarief van € 35,-. 

Wij zorgen voor de badjassen  en er staan slippers voor u klaar. De slippers mag u mee naar huis nemen indien u dit wilt.

Wij maken een begin met het warm stoken van de hottub. Daarna kunt u zelf houtblokken in de kachel erbij doen. Wij geven u hier uitleg over.

Wilt u gebruik maken van de hottub dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier onder het kopje vraag/opmerking. Vermeldt hierbij ook de dag en een tijdstip.

Voor een lunch, diner, drankje of andere lekkernijen tijdens uw verblijf dient u zelf te zorgen. In de keuken staat een koelkast waar u gebruik van kunt maken.